Skip to content
Menu

“Mijn doel?

 

Een bijdrage leveren aan een mooiere en meer rechtvaardige samenleving.”

Giel JANSSENS, ADVISEUR en MEDIATOR

Menu

Ik luister goed, stel de juiste vragen, breng verbinding tot stand en lever zo een bijdrage waardoor organisaties optimaal functioneren.

Ja, dat is wat ik doe: problemen van bedrijven en maatschappelijke organisaties helpen oplossen door met ze in gesprek te gaan. Een vennoot die even niet weet hoe hij verder moet met zijn compagnon of een bestuurder die spanning ervaart met zijn toezichthouders of met zijn stakeholders, kan mij altijd bellen. Maar ook een toezichthouder die zijn rol niet kan pakken en lijkt te zijn uitgepraat met het bestuur kan een beroep op me doen.

Wat wil je bereiken? Wat is uiteindelijk het meest belangrijk voor je?

janssens_embleem

Ik doe niets liever dan partijen weer bij elkaar brengen en ze zicht geven op een oplossing. Vaak begint dat met praten en naar elkaar luisteren. Als juridisch adviseur of mediator help ik conflicterende partijen uit de impasse of het geschil. Maar soms ben ik meer de vraagbaak, de huisjurist. Het mooie van 30 jaar ervaring is dat alle dingen die ik gedaan heb, samenkomen in mijn huidige werkzaamheden.

 

Ik werk voor het MKB, zakelijke dienstverleners, particulieren en organisaties met een maatschappelijke betekenis zoals woningcorporaties en zorginstellingen. Het is mijn overtuiging dat je alleen een bijdrage kunt leveren aan een betere samenleving als je er zelf een betrokken onderdeel van bent. 

 

Voor mijn activiteiten naast mijn werk verwijs ik graag naar LinkedIn.