Skip to content
Menu

“Dreigende conflicten wilt u niet laten sluimeren of escaleren. U wilt ze aanpakken en oplossen. Medition is de snelste en makkelijkste weg naar een duurzame oplossing”

MEDIATION

Menu

Een oplossing komt in zicht als het onbesprokene weer bespreekbaar wordt. Daar lever ik graag een bijdrage aan.

U werkte goed samen met uw raad van toezicht, maar u ervaart steeds meer weerstand, zelfs op de persoon en u krijgt de vinger er niet achter. Uw compagnon weigert plotseling zijn goedkeuring aan de jaarstukken, waarom werkt hij niet meer mee? In dit soort situaties loopt de communicatie tussen samenwerkende partijen al een tijdje niet meer zo soepel als voorheen. Er ontstaan irritaties, kleine conflicten of zelfs knallende ruzies.

Janssens Advies & Mediation maakt onderdeel uit van een netwerk van gespecialiseerde collega mediators

janssens_embleem

En toch, ooit was er wel die goede chemie. In mediation ga ik samen met u op zoek naar de gemeenschappelijke belangen. Wat was het, dat jullie ooit heeft samengebracht? We zoeken naar de oorzaak van het conflict en naar een gezamenlijke oplossing. Want een ding is zeker, zo’n oplossing die in samenspraak wordt bereikt, wordt beter gedragen en is toekomstbestendig. Als MfN-gecertificeerd mediator kan ik jullie begeleiden om zelf deze duurzame oplossingen te vinden.

 

Ik heb als advocaat en toezichthouder al vaak ervaren welke krachten er spelen in zakelijke relaties, hoe mensen functioneren in een samenwerking. Dat inzicht, aangevuld met mijn mediation-vaardigheden zorgt ervoor dat we een oplossing vinden waar iedereen mee verder kan. Met mediation breng ik rust en helderheid in een situatie die eerst verwarrend en ingewikkeld was. Dat ervaar ik als het mooiste van mijn werk; het weer tot stand brengen van de verbinding waardoor mensen optimaal functioneren en verder kunnen met het verwezenlijken van de doelen die zij nastreven.

MfN_registermediator

Janssens Advies & Mediation staat ingeschreven in het door de rechtspraak en andere instanties erkende MfN-register.